Beauty plus Jaco

Beauty Plus Jaco


Beauty Plus Jaco kini hadir Tanpa kandungan mercury dan bahan kimia yang dapat merusak kulit anda . Produk ini berkasiat memutihkan dan membersihkan wajah .
Dengan kandungan bahan-bahan alami seperti kandungan teh hijau dan rumput laut yang berfungsi utk menghaluskan dan melembabkan wajah . Mengandung arbutin yang dapat mencerahkan wajah sekaligus menghilangkan noda / bintik-bintik hitam pada wajah . Selain itu produk ini dapat melancarkan sirkulasi darah utk mencegah timbulnya jerawat. Dengan kandungan arbutin yang dapat mencerahkan serta menghilangkan noda hitam , juga terkandung bahan-bahan alami seperti teh hijau , rumput laut ,jadi buat apa harus pakek merkuri yang sangat berbahaya utk kulit kita kalau segala bahan alami sangat berkhasiat utk keindahan kulit wajah anda .
Untuk mendapatkan hasil yang optimal silakan pakek produk ini 2 sampai 3 kali sehari setelah sebelumnya anda bersihkan muka anda dgn pembersih wajah lalu di keringkan dgn handuk . Oleskan beauty plus secara tipis tapi merata di wajah anda ratakan sambil sedikit anda pijat wajah anda ke arah atas lalu diamkan selama 5-10 manit lalu bilas dgn air . Tak usah kuatir produk ini tidak menimbulkan kulit kering maupun proses pengelupasan .
Produk ini berbahan alami sehingga cocok utk segala jenis kulit termasuk kulit yang sensitif sekalipun .
Jadi tunggu apalagi ?? silakan hubungi kami di  085289633167   /   pin bb  D100A1AE dan dapatkan wajah cerah bersinar sepanjang hari dgn Beauty Plus Jaco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *